حمله پهپادی اسرائیل به بندر الناقوره در جنوب لبنان چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد

ایده ترامپ برای تشکیل حزب سوم

رئیس جمهور سابق آمریکا این ایده را مطرح کرده که اگر جمهوری خواهان از نامزدی او برای ریاست جمهوری حمایت نکنند، یک کمپین حزب سوم راه می‌اندازد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۱۰ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 31
کد خبر: ۱۶۶۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر نشریه هافینگتون پست در گزارشی نوشت دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا تهدید کرده که اگر جمهوری خواهان از او حمایت نکنند حزب سومی را تشکیل خواهد داد.

در گزارش نشریه هافینگتون آمده است: دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا این ایده را مطرح کرده است که اگر رهبران جمهوری خواه از نامزدی او برای انتخابات ریاست جمهوری حمایت نکنند، کارزار ایجاد یک حزب سوم را به راه خواهد انداخت.

ترامپ با انتشار مقاله‌ای در سایت "تروث سوشیال" (Truth Social) در روز چهارشنبه نشان داد که چنین ایده‌ای را دنبال می‌کند.

تحلیل‌گران معتقدند که چنین اقدامی شانس ترامپ را برای رسیدن به پیروزی در کاخ سفید از بین می‌برد. اما این موضوع امید‌های جمهوری خواهان را نیز از بین می‌برد، که در واقع مجازاتی مناسب به دلیل دست رد زدن به سینه رئیس جمهور سابق محسوب می‌شود.

جاناتان کارل، خبرنگار ABC در کاخ سفید در کتاب خود با عنوان «خیانت: اقدام نهایی نمایش ترامپ» نوشت که ترامپ یک بار به رئیس کمیته ملی جمهوری خواهان، رونا مک دانیل گفته است که کار او با جمهوری خواهان «تمام شده» و در حال راه اندازی حزب خود است.

مک‌دانیل به او هشدار داد: «تو نمی‌توانی این کار را انجام دهی. اگر این کار را بکنید، ما برای همیشه شکست خواهیم خورد.»

ترامپ پاسخ داد: «دقیقاً - بدون من برای همیشه شکست می‌خورید. برایم مهم نیست این همان چیزی است که جمهوری خواهان برای حمایت نکردن از من سزاوار آن هستند.»

سناتور میچ مک کانل، رهبر اقلیت سنا نیز هفته گذشته اعلام کرد که نفوذ سیاسی ترامپ «کاهش یافته است»./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر